Fysiotherapie

Tijdens de eerste behandeling verricht ik een intake- gesprek met als doel uw klachten zo grondig mogelijk te inventariseren.

Vervolgens voer ik enkele tests uit om te bepalen waar de klachten zich precies bevinden. Hierna zal ik u mijn bevindingen uitleggen en met u het behandelplan bespreken. Ik hecht er veel waarde aan dat ik u zo duidelijk mogelijk kan uitleggen wat mijn bevindingen zijn.

Na de behandeling ontvangt u per e-mail of per post de factuur welke u bij uw zorgverzekeraar kunt indienen. De factuur dient binnen 7 dagen voldaan te worden. Van de zorgverzekeraar ontvangt u de vergoeding mits u een aanvullende zorgverzekering heeft.

Mijn behandelwijze onderscheid zich van de tegenwoordig meeste andere fysiotherapeutische behandelingen, doordat mijn behandeling 100% “hands- on” is en altijd 1 op 1. Zelf heeft u zeker ook een  actieve rol in het herstelproces. Ik kan u bv. adviseren bepaalde oefeningen thuis te doen. Daarnaast kunnen leefstijl- en/ of voedingsadviezen onderdeel zijn van het behandelplan. Daarnaast sta ik vanzelfsprekend open voor al uw vragen en opmerkingen ten einde een voor u zo optimaal mogelijk resultaat mogelijk te maken. Aarzelt u dus nooit om mij vragen te stellen.

Vragen?

U kunt zich telefonisch aanmelden (0612350459).

U kunt ook s `avonds bellen. Ik ben gewoonlijk tot ca.22.00uur bereikbaar. Dit geldt ook voor in het weekeinde. Als er niet opgenomen wordt, betekent dat meestal dat ik in een behandeling bezig ben. U kunt dan de voice mail inspreken met uw naam, nummer en vraag. Ook kunt een tekstbericht sturen (sms of whats-app) met daarin uw vraag en uw naam. Ik bel u z.s.m. terug om met u een afspraak te maken of om uw vraag/ vragen te beantwoorden.

Het is belangrijk dat u telkens een groot badlaken of handdoek meeneemt om op de behandeltafel te leggen. Bij binnenkomst kunt u plaats nemen in de wachtkamer. Ik zal u daar ophalen.

 

Contactgegevens:

Jean Paul Verhoef, fysiotherapie en osteopathie

Adres: Windsingel 164 k 26 2991 HN

Barendrecht

Tel: 0612350459

KvK: 63195216

AGB code 4102101 / 4094228

Bank: NL90ABNA0546933246