Ik ben Jean Paul Verhoef en ik ben in 1997 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de hogeschool Breda. Na 17,5 jaar als fysiotherapeut gewerkt te hebben in diverse particuliere praktijken in Rotterdam en omgeving, besloot ik in de zomer van 2010 de modulaire opleiding tot osteopaat te volgen. Belangrijkste reden voor het volgen van deze opleiding lag voor mij in het verkrijgen van een verbreding van kennis en vaardigheden, om patiënten zo optimaal mogelijk te kunnen behandelen. De anatomie is de wetenschap die mij al heel lang fascineerde en hetgeen alles wat in ons lichaam zit, met elkaar verbindt d.m.v. bindweefsel, spieren, banden, botten, bloedvaten, zenuwen en organen. Door de anatomische relaties in het menselijk lichaam na te gaan, is het ontzettend mooi om de klachten van u als patiënt te ontrafelen om zo tot de ware oorzaak van deze klachten te komen. Dit gebeurt tevens door het toepassen van kennis over fysiologie, biomechanica en neurologie. Als voorbeeld: zo kan het mogelijk zijn dat bijv. nekklachten het gevolg zijn van een stoornis van het middenrif. Deze stoornis van het middenrif kan bijv. weer het gevolg zijn van een stoornis in het verteringssysteem die op zijn beurt weer een gevolg kan zijn van bepaalde leefstijl gewoonten. Kortom, het is voor mij altijd bijzonder boeiend om dmv. het nagaan van al deze relaties tot de echte oorzaak van de klachten te komen  Door het combineren van fysiotherapeutische en osteopatische kennis leveren mijn behandelingen dan ook veel effect op. Mijn aanpak betekent “echt aandacht voor uw klachten”. 

Tevens ben ik osteopaat voor paarden. Zelf ook in het bezit van een paard waar we met het hele gezin ieder weekend een lekker stuk mee gaan mennen.

Ik ben ook werkzaam op Goeree- Overflakkee (Middelharnis), alwaar ik ongeveer 18 uur per week werk als fysiotherapeut en osteopaat.

Wanneer u niet in de gelegenheid bent mij te bezoeken (vanwege bv. gezondheid, afstand tot praktijk, net ontslagen uit ziekenhuis of wanneer u het prettiger vindt om in uw eigen huis behandeld te worden, kan ik altijd naar u komen als dat voor u prettiger is. Ik ben u graag van dienst!

Contactgegevens:

Jean Paul Verhoef, fysiotherapie en osteopathie

Adres: Windsingel 164 k 26 2991 HN

Barendrecht

Tel: 0612350459

KvK: 63195216

AGB code 4102101 / 4094228

Bank: NL90ABNA0546933246